[Home] [Tornooi Home]

Volleybalclub Merksplas
http://www.volleybalmerksplas.be
info(at-)volleybalmerksplas.be

Volleybalclub Merksplas
Jaarlijks Internationaal Volleybaltornooi 2002

[English] [Deutsch] [Francais]

29ste Internationaal Volleybaltornooi - 3 en 4 augustus 2002

Het tornooi is afgelopen. Er zijn in totaal 51 ploegen komen opdagen, een aantal minder dan afgelopen jaar. Maar de afwezigen hadden ongelijk! We zijn begonnen met een beetje regen, en geeindigd met wat regen, maar voor de rest bleef het grotendeels droog.

Net zoals in 2000, mochten we dit jaar weer 2 ploegen uit Taiwan verwelkomen! De jongensploeg die is overgekomen is het afgelopen seizoen kampioen van Taiwan geworden en dit in de leeftijdskategorie van 16 jaar, en de meisjesploeg behaalde de tweede plaats (ook 16 jaar) in Taiwan. Beide ploegen wonnen op het tornooi in hun reeks. Hun mooie volleybalspel mocht zeker gezien worden! En misschien komen ze volgend jaar terug.

Nieuw dit jaar was de Golden Oldies party op vrijdagavond in de tent, met gratis inkom. Deze eerste editie was alvast een succes.

Was je ook op ons tornooi? Dan zou het heel leuk zijn indien je ons laat weten wat wat je ervan vond. Of misschien heb je wel een nieuw idee voor volgende editie? Je kan altijd een berichtje achterlaten op ons klankbord of ons gewoon een emailtje sturen.

En hopelijk tot volgend jaar!

Informatie

Inschrijving

Informatie volleybaltornooi 2002 - PDF Inschrijvingsformulier PDF
PDF - JPEG - HTML PDF - JPEG - HTML

Locatie van Merksplas.

Internationaal Volleybaltornooi 2002


Laatste aanpassing van deze pagina: donderdag 8 augustus 2002.
Deze pagina wordt onderhouden door Wim Van Laer.